wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » 3 » OLEJ LAWENDOWY Z KWIATÓW LAWENDY ESENCJA SUROWIEC KOSMETYCZNY 30 ML VIVIO4

KOSZYK

Twój koszyk jest pusty ...

KATEGORIE W SKLEPIE ZE ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ

PRODUCENCI - (kliknij w logo producenta)

AKUNAALEPPO HOME C.O.Aleppo Soap Co.ANNEMARIE BORLINDARGITALATTILIO NOCETI  DI EMILIO NOCETIBALM BALMBENTLEY ORGANIC TRADING LTD.BIO ORGANIC FOODSBIO PLANETBIO ZENTRALEBOTZAKISCOSLYSDARY NATURYDR GAJA Eco cosmeticsEDL ETAMINE DU LYSEUBIONAFITNEFLORASCENTGENTLE DAYHAPPY VALLEYIKAROVINDUS VALLEYJOIKKlemens Koper Gospodarstwo RolneKONJACLAVERALILLY'S ECO CLEAN Ltd.LOGONAMADARAManuka Health New Zealand LimiteMARILOU BIOMATERNATURAMUKENANO-KOLOID SP. Z O.O.Ooh! Oils of HeavenPETER JENTSCHURAPRANAROMPROVIDA ORGANICSSANTE NATURKOSMETIKSANTINISONETTSO`BIO ETICTade Pays du LevantTIRSEL PTY. LTD.URTEKRAMYAWECOYOGI TEAZielony Nurt
OLEJ LAWENDOWY SUROWIEC KOSMETYCZNY 30 ML VIVIO
Polecamy

OLEJ LAWENDOWY Z KWIATÓW LAWENDY ESENCJA SUROWIEC KOSMETYCZNY 30 ML VIVIO

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 8,99 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Odbiór osobisty w punkcie firmy we Wrocławiu. - 0,00 zł
Paczka w RUCHU do 20 kg. Na stronie: https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/ można znaleźć punkty odbioru paczki w swojej okolicy. - 8,99 zł
Paczka do 30 kg Poczta Polska (przedpłata). - 12,99 zł
InPost Paczkomaty24 do 25 kg - 13,99 zł
Paczka do 30kg Poczta Polska (płatność za pobraniem). - 17,99 zł

Stan magazynowy:

Kod EAN: 5902115107016

Stan produktu: Nowy

Cena: 39,99 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
OLEJ LAWENDOWY Z KWIATÓW LAWENDY ESENCJA SUROWIEC KOSMETYCZNY 30 ML VIVIO



OPIS PRODUKTU:

SUROWIEC KOSMETYCZNY DO STOSOWANIA ZEWNĘTRZNEGO


Lawenda wąskolistna charakteryzuje się bardzo intensywnym, przyjemnym zapachem i niebiesko-fioletowymi kwiatami.
Kwiaty lawendy posiadają nie tylko piękny zapach i ogromną ilość cennych garbników.
Lawenda dzięki zawartości w swym składzie terpenów, może wpłynąć na strukturę warstwy naskórka.



ZASTOSOWANIE:


- jako dodatek do kremów, balsamów,
- może być stosowany jako olejek do masażu (wymieszaj go z olejem bazowym),
- kąpiel aromaterapeutyczna,
- kąpiel stóp.


Olej z kwiatów lawendy można stosować w przemyśle kosmetycznym.
Bywa używany, jako dodatek do olejków, emulsji i kremów.
Nadaje się również do stosowania w aromaterapii.



SKŁADNIKI:


Olej z kwiatów lawendy wąskolistnej - 100% naturalny (Lavandula Angustfolia flower oil 100%)




SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:


Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci, ciemnym, chłodnym, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Olej lawendowy należy przechowywać w oryginalnych ciemnych buteleczkach. Należy go przechowywać w miejscu ciemny i chłodnym, w temperaturze od 7*C do 25*C. Olej należy chronić przed wysokimi temperaturami, stałym dostępem powietrza i światła.



KRAJ POCHODZENIA:

FRANCJA



POJEMNOŚĆ NETTO:


30 ml


DATA WAŻNOŚCI:
NAJLEPIEJ ZUŻYĆ PRZED:


01.2020 R.




 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję

0
0
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl